SKREVET: 24.mar.2012 / KLOKKEN: 00:54


Har du noen gang tenkt på hvorfor vi jenter stiller så mange krav til oss selv? Må være syltynn og helt prettfri hud.
Det skal ikke være noen feil. Ettersom de fleste jenter leser blader og ser på TV, ser vi ofte syltynne modeller med plettfri hud som har blitt valgt ut til å se bra ut. Å vise oss hva som er vakkert og ikke. Vi samenligner oss selv til dem. Hvem sin feil er dette? 

Har du noen gang sett media stille ut en litt lubben jente som modell?Nei. De skal få buksen til å se best ut på Tv, og da velger de en høy og tynn modell. Vi ser buksen på tv og tenker at den burde kanskje hatt i skapet. Vi drar til butikken å prøver den, men nei. Den så ikke så bra ut som vi trodde. Vi blir skuffet, og lager løfter til oss selv om å spise mindre sånn at neste gang ser den knall bra ut på. Er disse løftene brae for oss? 

Hver dag utvikler jenter og gutter problemer med mat. Bulimi og anoreksi er ofte et tilfelle, noe som er veldig alvorlig. 
Ofte er det også nok så tynne jenter og gutter som får det. Hvorfor? De så seg selv i speilet og så en tjukk person som ikke så noe ut som modellen i bladet. Det kan vell ikke skadde å bare holde seg for mat i noen dager,kan det? En uke senere ser du deg i speilet igjen og kroppen din er litt slankere,men ikke bra nok. Er dette media sin feil? 

Ettersom media bare stiller ut høye,tynne og feilfrie modeller, kan vi fort begynne å samenligne oss selv med dem. Jeg mener at media burde begynne å stille ut modeller uten sminke å vise oss hvordan de faktis ser ut uten et tonn sminke og masse redigering. De ville sett ut som oss,normale mennesker. Jeg synes ingen burde forandre på seg etter hvordan media fremstiller personer, men etter hvordan du følles med deg selv. Ingen er like, alle er unike. Ikke forandre deg fordi media "sier" hvordan du skal se ut, vær den du selv vil være og den du er best. Deg selv.

 
 

Du syns?


 

Kategori: Dagens
Skrevet: 24.mar.2012, 00:54Kommentarer


Legg igjen en kommentar


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits